ورود به صفحه اصلی دانشگاه چهارشنبه ۲۷ فروردین ۱۳۹۳

اخبار /

نشست اعضاي كميته نياز سنجي هفته سلامت سال 92
سه شنبه ۸ اسفند ۱۳۹۱

واحد آموزش بهداشت مركز بهداشت جنوب تهران كميته نياز سنجي هفته سلامت را با حضور معاون اين مركز برگزار كرد.

نشست اعضاي كميته نياز سنجي هفته سلامت سال 92
Enlarge
  به گزارش روابط عمومي مركز بهداشت جنوب تهران، اين جلسه روز چهارشنبه 2 اسفند  با حضور كارشناسان مسوول و كارشناسان واحدهاي ستادي با اعلام شعار هفته سلامت برگزار شد.
در ابتدا محورهاي پيشگيري از پر فشاري خون بيان و در خصوص راي زني با بيمارستان قلب و عروق شهيد رجايي براي دريافت پمفلت ها مطالبي ارائه شد.
همچنين وبلاگ مركز بهداشت جنوب تهران معرفي و در خصوص پيام هاي صوتي با عنوان پرفشاري خون و مطالب آموزشي تهيه شده در واحد آموزش بهداشت مطالبي بيان شد.
تهيه تراكت هاي ويژه هفته سلامت، قراردادن آدرس وبلاگ در اختيار مراكز بهداشتي درماني و پايگاه ها، برگزاري مسابقه ويژه هفته سلامت، تهيه استند، مصاحبه راديويي با برنامه سيب در هفته سلامت، پخش پيام هاي صوتي در راديوآف لاين تره بار، راديو مسافر و بوستان ها، ارسال انبوه پيامك به گروهه هاي پر خطر پر فشاري خون از جمله مصوبات اين جلسه بود.
خبرنگار: نگارديوبندي