نسرین جوادی

مشخصات فردی:

نام و نام خانوادگی:نسرین جوادی

آخرین مدرک تحصیلی: کارشناس مامایی

سال شروع به کار: آذر ماه 1374 مرکز بهداشت جنوب.

اهم وظایف و مسوولیت ها:

کارشناس سلامت نوجوانان ،جوانان ومدارس مرکز بهداشت جنوب از سال 1390 تا کنون.

برنامه ریزی و انجام هماهنگی های طرح معاینات غربالگری دانش آموزان نظارت وپایش پایگاههای سنجش.

انجام فعالیتهای لازم درخصوص بهداشت بوفه ها،شیر مدارس و .. در مدارس محدوده و برگزاری جلسات کمیته های مرتبط در ستاد.

جلب حمایت و هماهنگی درون بخشی جهت اجرای برنامه های سلامت در مدارس و ارائه برنامه های خاص در جهت بهبود عملکرد فعالیتهای بهداشت مدارس.

برنامه ریزی لازم با مناطق آموزش و پرورش تحت پوشش جهت انجام فعالیتهای بهداشتی درمدارس.

انجام طرحهای ارائه شده از سوی وزارت بهداشت ، درمان و اموزش پزشکی در مدارس محدوده.

برگزاری کمیته های مروج سلامت وبازدید های ممیزی خارجی در طول سال تحصیلی.

ارزشیابی و پایش مراکز / پایگاههای دولتی / مشارکتی /خانه های بهداشت در طول سال تحصیلی.

برگزاری کارگاههای آموزشی جهت همکاران محیطی.

جمع آوری ،تحلیل وپردازش آمارهای مراکز و پایگاهها.

سوابق فعالیتهای اجرایی:

کارمند رسمی وزارت بهداشت ،درمان و آموزش پزشکی (دانشگاه علوم پزشکی تهران ) 18 سال سابقه.

مسئول فنی وجانشین سرپرست1376

مجری طرح کشوری ( ام ام آر ) در سال 1382

کارشناس بهداشت مدارس 1390

سوابق فعالیتهای پژوهشی:

تحقیق در مورد تاثیر الگوهای رفتاری ،تحرک وتغذیه بر نمایه توده بدنی دانش آموزان گروهای سنی 17-6 سال در مناطق آموزش و پرورش تحت پوشش درزمستان 1391

تحقیق در مورد تاثیر آموزش های بهداشتی در میزان شیوع پدیکلوز درمنطقه 11 آموزش و پرورش سال تحصیلی93-92

تحقیق در مورد تاثیر مصرف قطره آهن بر پوسیدگی دندان کودکان 24-6 ماه

دانلود رسانه آموزشی