مژگان لطافت نژاد

واحدهای ستادی

آخرین مدرک تحصیلی: کارشناس مامایی و دانشجوی کارشناسی ارشد رشته مدیریت خدمات بهداشتی درمانی- دانشگاه علوم پزشکی تهران

سال شروع به کار : 1372

سوابق فعالیت های اجرایی:

-         مامای زایشگاه هرسین - کرمانشاه

-         مسئول زایشگاه شهرستان هرسین کرمانشاه

-         مسئول استقرار طرح هم اتاقی مادر و کودک در شهرستان هرسین- کرمانشاه

-         مسئول فنی مرکز بهداشتی درمانی اکبرآباد

-         سرپرست مرکز مرکز بهداشتی درمانی اکبرآباد

-         سرپرست مرکز مرکز بهداشتی درمانی ابن سینا

-         مدیر پذیرش بیمارستان فارابی

-         مسئول بهداشت محیط و حرفه ای در منطقه 10 شهرداری

-         نماینده مرکز بهداشت جنوب در شهرداری منطقه10

-         ناظر برنامه طرح ملی MMR .

-         کارشناس تنظیم خانواده در مرکز بهداشت جنوب تهران.

-         دبیر کمیته بحران مرکز بهداشت جنوب.( درحال حاضر)

-         دبیر کمیته تربیت بدنی مرکز بهداشت جنوب. .( درحال حاضر)

سوابق فعالیت های پژوهشی:

مقالات:

-         بررسیمخاطراتتهدیدکنندهمراکزبهداشتیودرمانیتهرانوسطحآمادگیآنانبرایمواجه.

-         وضعیت بهره مندی از خدمات مراقبت های سلامت و عوامل تعیین کننده آن در میان سالمندان.

-         بررسی اپیدمیولوژی فاکتورهای مرتبط با کشته شدگان تصادفات موتور سیکلت در استان یزد درسالهای 90,1386.

-       مقایسه دیدگاه چشم­پزشکان بیمارستان فارابی با متخصصین زنان و زایمان بیمارستان زنان (تهران)، در ارتباط با ختم حاملگی و چگونگی زایمان به دلیل بیماری­های چشمی

-         ارزشیابی سازمانهای بهداشتی درمانی ، یک مقاله مروری.

á          طرحهای پژوهشی:

-          A survey of ophthalmologists and gynecologistsregarding termination of pregnancy and choice of delivery mode in the presence of eye disease (مجری- خاتمه یافته) .

-        شناسایی انگیزاننده های غیر مالی موثر بر عملکردکارکنان شبکه های بهداشتی درمانی تابعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی تهران.( مجری- درحال اجرا)

-         شناسایی و اولویت بندی عوامل موثر بر گرایش زنان باردار به انجام سزارین و یا زایمان طبیعی.( مجری- در حال اجرا)

á          ترجمه:

کتابچه :

-          The DirecT Medical cosTs of Healthcare-Associated Infections in U.S. Hospitals and the Benefits of Prevention

-         ) هزینه های مستقیم پزشکی مرتبط با عفونتهای بیمارستانی در بیمارستانهای ایالات متحده امریکا و فواید پیشگیری از آنها)

دانلود رسانه آموزشی

آموزش سلامت همگانی