جلسه آموزشی نگاهی نو به روابط زوجین در مرکز بهداشت جنوب تهران برگزار شد

واحد امور بانوان مرکز بهداشت جنوب تهران، جلسه آموزشی نگاهی نو به روابط زوجین ویژه ماه مبارک رمضان را در ستاد این مرکز برگزار کرد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومي مرکز بهداشت جنوب تهران، در جلسه روز چهارشنبه 31 خرداد 96 که دارای 4 امتیاز بازآموزی بود، 50 بانوی متأهل شاغل در مرکز بهداشت جنوب تهران و نماینده‌های فرهنگی مراکز سلامت تحت پوشش این مرکز حضور داشتند.
در این جلسه که از ساعت 8:30 آغاز شد و ساعت 11:30 دقیقه به پایان رسید، به روش، کارشناس ارشد روانشناسی بالینی و مدرس دفتر امور بانوان دانشگاه در خصوص نظریه ویلیام گلاسه و نیازهای پنج‌گانه آن در انتخاب رفتار توضیحاتی داد.
وی این نیازها را بقا و حفظ نوع، محبت و تعلق پذیری، قدرت یا پیشرفت، آزادی یا استقلال و تفریح و لذت برشمرد و توضیحاتی را ارائه و تأکید کرد همه این نیازها در روابط زوجین تأثیر دارند.
جلسه با پرسش و پاسخ و انجام آزمون به پایان رسید.