برگزاری جلسه آشنایی با علائم افسردگی در پایگاه شماره یک فرمانفرماییان

واحد سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد مرکز بهداشت جنوب تهران، جلسه آشنایی با علائم افسردگی را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومي مركز بهداشت جنوب تهران، این جلسه روز دوشنبه 12 تیر 96 برای 14 تن از بانوان و رابطین مراجعه‌کننده به مرکز سلامت جامعه فرمانفرماییان و مراقبین سلامت مرکز در مرکز پایگاه شماره یک مرکز فرمانفرماییان برگزار شد.
فرنوش خالدی، روانشناس مرکز فرمانفرماییان مرکز بهداشت جنوب تهران، پس از معرفی و مطرح کردن عنوان جلسه در خصوص اسکیزوفرنی و علائم آن مطالبی را بیان کرد.
وی به آشنایی افراد به علائم جسمانی، روانشاختی و رفتاری اسکیزوفرنی، علل شکل‌گیری آن و پیامد عدم درمان آن، راه‌های مقابله با آن و ذکر آسیب‌های و جدی نگرفتن آن‌ها اشاره کرد.
در این جلسه حاضرین تجربیات مفیدی در این زمینه به اشتراک گذاشتند و درنهایت بهترین راهکار برای مقابله با موقعیت‌ها بیان شد.