کنفرانس علمی بررسی ناهنجاری‌های جنینی و بارداری‌های پرخطر برگزار شد

واحد بهداشت خانواده با همکاری واحد درمان مرکز بهداشت جنوب تهران، کنفرانس علمی یک‌روزه‌ای را با عنوان بررسی ناهنجاری‌های جنینی و بارداری‌های پرخطر برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومي مرکز بهداشت جنوب تهران، این کنفرانس روز چهارشنبه 14 تیر 96 در راستای شناسایی بارداری‌های پرخطر، کاهش مرگ مادران و کاهش تولد نوزادان ناهنجار برای 70 تن از ماماهای مطب دار بخش خصوصی و شاغل در پایگاه‌های سلامت محدوده مرکز بهداشت جنوب تهران و شهرری در سالن اجتماعات مدیریت بحران برگزار شد.
دکتر علاقی، کارشناس مسئول واحد درمان مرکز بهداشت جنوب ضمن خوش‌آمد گویی به بیان ضرورت برنامه و اهم موضوعات پرداخت.
در ادامه محسنی، کارشناس مادران این مرکز دستورالعمل‌های کشوری ناهنجاری‌های جنین و اهمیت شرح‌حال در شناسایی مادران پرخطر را بیان و دکتر شیرازی پریناتولوژیست و عضو هیئت‌علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در خصوص بررسی ناهنجاری‌های جنینی و حاملگی‌های پرخطر، مدیریت آن در سه‌ماهه اول و دوم، اندیکاسیون های غربالگری جنین، تفسیر غربالگری‌های سه‌ماهه اول و دوم و ناهنجاری‌های جنین و سقط مطالبی را بیان کرد.