دستاوردهای چهاردهمین مرحله طرح جهادی دست‌های مهربان در مرکز بهداشت جنوب تهران

واحد گسترش مرکز بهداشت جنوب تهران، آمار چهاردهمین طرح جهادی دست‌های مهربان را اعلام کرد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت جنوب تهران، چهاردهمین مرحله از طرح جهادی دست‌های مهربان با حضور دکتر قیوم زاده، رئیس این مرکز و وسکویی مدیر پرستاری دانشگاه و با همکاری متخصصان قلب و عروق، داخلی، اطفال، زنان، چشم، روان‌پزشک و گوش و حلق و بینی روز پنجشنبه 15 تیر 96 در مرکز خدمات جامع سلامت شهری امام محمدباقر (ع) برگزار شد.
در این مرحله، حدود 261 بیمار که از روزهای قبل توسط پزشکان عمومی مراکز فرم ارجاع دریافت کرده بودند، ویزیت شدند.
توضیح اینکه در چهاردهمین مرحله طرح جهادی دست‌های مهربان، از میان بیماران ویزیت شده، 55 تن به‌منظور دریافت خدمات بیشتر به بیمارستان‌های امام خمینی (ره)، بهارلو، مرکز طبی کودکان، فارابی، امیراعلم و روزبه ارجاع شدند.

عکس:مهدی گلپایگانی