برگزاری کارگاه بیماری هاری و حیوان گزیدگی در مرکز بهداشت جنوب تهران

واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های مرکز بهداشت جنوب تهران، کارگاه بیماری هاری و حیوان گزیدگی را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومي مرکز بهداشت جنوب تهران، این جلسه روز چهارشنبه 14 تیر 96 با حضور مراقبین سلامت مراکز و پایگاه‌های تحت پوشش این مرکز در سالن جلسات ستاد برگزار شد.
در ابتدا فدایی کارشناس زئونوز مرکز بهداشت جنوب تهران، ضمن خوش‌آمدگویی به حاضرین در خصوص هفته ملی بیماری‌های زئونوز و مکاتبات صورت گرفته مطالبی را بیان و گزارش مختصری از وضعیت کنونی زئونوز ها و مالاریا ارائه کرد.
در این جلسه تصویب شد، با توجه به فصل شیوع بیماری cchf در کشور و اطلاع‌رسانی صحیح و غلط وسیع در سطح شبکه‌های اجتماعی، باید آموزش وسیع به جمعیت تحت پوشش داده شود، به دلیل تمایل عمومی برای استفاده از لبنیات سنتی در جامعه و برای پیشگیری از بیماری تب مالت به استفاده از مدل آموزشی shep و ارسال آموزش‌ها در فرم اختصاصی این برنامه در پایان هر فصل تاکید شد، با توجه به برنامه حذف کشوری بیماری مالاریا، در خصوص استمرار بیماریابی فعال مالاریا از اتباع بیگانه و گروه‌های در معرض خطر ایرانی و ارسال آمار بیماریابی و گزارش ماهانه صفر مالاریا مجدداً توصیه‌های لازم صورت گرفت و در خصوص گروه‌های مناسب برای استفاده از تست تشخیص سریع مالاریا، اتباع جدیدالورود و یا افراد علامت‌دار مالاریا و نحوه استفاده از کیت مطالبی بیان شد.
در ادامه کارگاه آموزشی با موضوع اپیدمیولوژی بیماری هاری برگزار و در این جلسه در خصوص دلایل اهمیت بیماری، راه‌های انتقال، اقدامات توصیه‌شده در اولین برخورد با مورد حیوان گزیدگی، اقدامات پیشگیری از ابتلا به بیماری، بررسی وضعیت هاری، حیوان گزیدگی در محدوده تحت پوشش، کل کشور و علل افزایش موارد حیوان گزیدگی مطالبی ارائه شد.
در پایان جلسه دو عدد لوح فشرده حاوی مطالب آموزشی shepتب مالت وتب کنگو و تب دانگ و در اختیار حاضرین قرار گرفت.