تبریک رئیس مرکز بهداشت جنوب تهران به مناسبت روز پزشک

دکتر قیوم زاده، در پیامی سالروز بزرگداشت حکیم ابوعلی سینا و روز پزشک را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومي مرکز بهداشت جنوب تهران، دکتر قیوم زاده، رئیس این مرکز در پیامی اول شهریور زادروز تولد اندیشمند بزرگ بوعلی سینا و روز پزشک را تبریک گفت.
در متن این پیام آمده است:
 همكار محترم پزشک
 در پيشينه تاريخي و باور اجتماعي مردم سرزمين ايران اسلامي، همواره طبابت و طبيب از قداست و جايگاه ویژه‌ای برخوردار بوده است زيرا پزشك همواره بادم مسيحيائي خويش درد و رنج را از جسم و روان دردمندان زدوده و شوق اميد را در كالبد جسم و روح زندگي آنان می‌دمیده است.
فرارسیدن يكم شهریورماه سالروز ولادت بزرگ دانشمند و طبيب برجسته نامدار ايراني جهان اسلام، شیخ‌الرئیس ابوعلي سينا و روز پزشك خجسته باد.
بر خود لازم می‌دانم اين روز بزرگ را به‌تمامی طبيبان فرزانه و جامعه پزشكي ايران اسلامي به‌ویژه پزشكان تلاشگر مركز بهداشت جنوب تهران تبريك عرض نموده و از خدمات دلسوزانه شما تشكر و قدرداني نمايم.
اميدوارم در پناه حق، همواره موفق و مؤید باشيد. /گ