برگزاری جلسه کارگروه آموزش و ارتقای سلامت در مرکز بهداشت جنوب تهران

مرکز بهداشت جنوب تهران با همکاری بسیج جامعه پزشکی تهران بزرگ جلسه کارگروه آموزش و ارتقای سلامت را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومي مرکز بهداشت جنوب تهران، این جلسه روز دوشنبه 13 شهریور 96 با حضور 21 تن از اعضای کارگروه، فقیه نصیری مدیر کارگروه آموزش و ارتقای سلامت بسیج جامعه پزشکی تهران بزرگ و کارشناسان مسئول و کارشناسان ستادی مرکز بهداشت نوب تهران در سالن جلسات ستاد این مرکز برگزار شد.
در این جلسه در خصوص ارتقای سلامت و مشکلات منطقه 19 منطقه کم برخوردار مرکز بهداشت جنوب تهران بحث و تبادل‌نظر شد.
در این جلسه مصوب شد کارشناسان مسئول نظرات و راهکارهای پیشنهادی خود را به‌صورت مکتوب به واحد آموزش بهداشت تا روز یکشنبه 19 شهریور سال جاری ارسال کنند در راستای  اعلام نتیجه‌گیری نهایی به کارگروه آموزش و ارتقای سلامت بسیج جامعه پزشکی تهران بزرگ تصمیم‌گیری شود.