برگزاری جشنواره غذای سالم مرکز مهرگان به مناسبت روز جهانی غذا

واحد بهبود تغذیه مرکز مهرگان مرکز بهداشت جنوب تهران جشنواره غذای سالم را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومي مرکز بهداشت جنوب تهران، این برنامه روز چهارشنبه 26 مهر 96 با همکاری خانه سلامت مقدم برای 21 تن از مراجعین در بوستان معلم برگزار شد.
ملیحه جعفری، کارشناس تغذیه مرکز مهرگان و داور این جشنواره گفت: این جشنواره باهدف شناخت ویژگی‌های غذاهای سالم و روش پخت صحیح غذاها برگزار شد.
 در این برنامه به تنوع گروه‌های غذایی موجود در غذا، نحوه پخت، ارزش غذایی، مقدار و نوع نمک و روغن، طعم و مزه و تزئین غذا برای امتیازدهی دقت شد.
وی در پایان کلاس آموزشی با عنوان‌های ویژگی‌های یک غذای سالم و خوب، مدیریت مصرف مواد غذایی و کاهش ضایعات مواد غذایی برگزار کرد.
خبرنگار: نگار دیوبندی

طراحی سایت و بهینه سازی سایت توسط نونگار