برگزاری جلسه توجیهی دانشجویان تغذیه علوم تحقیقات دانشگاه آزاد در مرکز بهداشت جنوب تهران

واحد آموزش بهداشت مرکز بهداشت جنوب تهران جلسه توجیهی دانشجویان تغذیه علوم تحقیقات دانشگاه آزاد را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومي مرکز بهداشت جنوب تهران، آرامش غفاری، کارشناس آموزش بهداشت و مسئول امور دانشجویان گفت: این جلسه روز سه‌شنبه 14 آذر 96 با حضور 38 تن از دانشجویان تغذیه در سالن جلسات ستاد این مرکز برگزار شد.
توضیح اینکه غفاری، کارشناس آموزش بهداشت، قربانی، کارشناس بهداشت خانواده، چراغی کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه و قنبری، کارشناس سلامت واحد روانی، اجتماعی و اعتیاد مرکز بهداشت جنوب تهران در خصوص مفاهیم، مأموریت و رسالت واحد خود به‌تفصیل بیان کردند.
همچنین کارشناس واحد سلامت روان این مرکز در مورد علم اعتیاد مواد، مغز و رفتار برای دانشجویان مطالبی را آموزش داد.