آموزش نقش تغذیه مناسب در پیشگیری از کرونا به مناسبت هفته سلامت 1400
کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز جوادیه مرکز بهداشت جنوب تهران کلاس آموزشی نقش تغذیه مناسب در پیشگیری از کرونا را به مناسبت هفته سلامت برگزار کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، مبینا میرزایی، کارشناس واحد بهبود تغذیه این مرکز گفت: سحر خاکسار، کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز جوادیه روز یکشنبه 5 اردیبهشت 1400 کلاس آموزشی را در شبکه شاد برای 120 تن از دانش آموزان پایه هفتم و هشتم دوره اول جهاد برگزار کرد.
وی در این جلسه در خصوص رعایت تعادل و تنوع غذایی، مصرف روزانه گروههای غذایی، مصرف پروتئینها با تأکید بر شیر و لبنیات کمچرب، تخممرغ مطالبی را بیان و بر مصرف مکمل آهن و ویتامین دی در صورت کمبود، مصرف روزانه حداقل 6 لیوان آب مطالبی تأکید کرد.
خاکسار در این کلاس به مصرف روزانه سبزی و میوه اشاره کرد و محدودیت مصرف غذاهای شور و چرب و شیرین را مهم دانست.
ارسال نظر