17 بهمن 1403
logo

مرکز بهداشت جنوب تهران

دانشگاه علوم پزشکی تهران

  • تاریخ انتشار : 1400/02/11 - 10:48
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 519
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

آموزش نقش تغذیه مناسب در پیشگیری از کرونا به مناسبت هفته سلامت 1400

کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز جوادیه مرکز بهداشت جنوب تهران کلاس آموزشی نقش تغذیه مناسب در پیشگیری از کرونا را به مناسبت هفته سلامت برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، مبینا میرزایی، کارشناس واحد بهبود تغذیه این مرکز گفت: سحر خاکسار، کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز جوادیه روز یکشنبه 5 اردیبهشت 1400 کلاس آموزشی را در شبکه شاد برای 120 تن از دانش آموزان پایه هفتم و هشتم دوره اول جهاد برگزار کرد.
وی در این جلسه در خصوص رعایت تعادل و تنوع غذایی، مصرف روزانه گروه‌های غذایی، مصرف پروتئین‌ها با تأکید بر شیر و لبنیات کم‌چرب، تخم‌مرغ مطالبی را بیان و بر مصرف مکمل آهن و ویتامین دی در صورت کمبود، مصرف روزانه حداقل 6 لیوان آب مطالبی تأکید کرد.
خاکسار در این کلاس به مصرف روزانه سبزی و میوه اشاره کرد و محدودیت مصرف غذاهای شور و چرب و شیرین را مهم دانست.

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 172785
نگار  دیوبندی
تهیه کننده:

نگار دیوبندی

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات پس زمینه
برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید