17 بهمن 1403
logo

مرکز بهداشت جنوب تهران

دانشگاه علوم پزشکی تهران

  • تاریخ انتشار : 1399/09/08 - 09:15
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 135
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

بررسی وضعیت اجرای طرح شهید حاج قاسم سلیمانی با حضور کارشناس مسئول مرکز بهداشت جنوب تهران

جلسه بررسی وضعیت اجرای طرح شهید حاج قاسم سلیمانی مدیریت و کنترل اپیدمی کووید 19 به شیوه محله و خانواده محور با حضور کارشناس مسئول واحد آموزش بهداشت مرکز بهداشت جنوب تهران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، این جلسه به‌منظور بررسی وضعیت آغاز اجرای طرح مدیریت و کنترل اپیدمی کووید 19 به شیوه محله و خانواده محور در مناطق 16، 18 و 4 شهرداری تهران روز دوشنبه 3 آذر 99 برگزار شد و مسئول بسیج اقشار و متخصصان سپاه محمد رسول اله (ص) در خصوص اهمیت طرح مطالبی را بیان کرد.
در این جلسه بر اجرای دقیق طرح با توجه به فرصت‌های موجود تأکید شد و دکتر مالمیر، مسئول سازمان بسیج جامعه پزشکی تهران بزرگ در خصوص کمیته‌ها و عملکرد آن‌ها مطالبی را ارائه کرد.
در این جلسه فرحناز ثابتی، مسئول واحد آموزش بهداشت مرکز بهداشت جنوب تهران گزارش آغاز اجرای طرح در منطقه 16 را ارائه کرد و گفت: اجرای این طرح در محدوده تحت پوشش مرکز بهداشت جنوب تهران در منطقه 16 از ابتدای آذر 99 آغازشده است.

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 166509
نگار  دیوبندی
تهیه کننده:

نگار دیوبندی

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات پس زمینه
برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید