03 آذر 1403
logo

مرکز بهداشت جنوب تهران

دانشگاه علوم پزشکی تهران

  • تاریخ انتشار : 1403/07/29 - 08:57
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 66
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری جشنواره غذای سالم به مناسبت روز جهانی غذا

کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران از برگزاری کلاس آموزشی و جشنواره تغذیه در مناطق تحت پوشش این مرکز خبر داد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، آرزو چراغی، کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه این مرکز گفت: مینا سپهر، کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت شهید واحدی برای دانش آموزان مدرسه شاهد کوثر، سارا قوشلی پور، کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت آیت برای دانش آموزان مدرسه دخترانه الزهرا و شقایق همتی، کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع ثلاث برای مراجعان سرای محله فروزش کلاس‌های آموزشی تغذیه سالم را برگزار کردند.
وی در ادامه افزود: این کلاس‌های آموزشی با شعار، حق داشتن غذا برای زندگی و آینده‌ای بهتر، برگزار و در خصوص مصرف سبزیجات، میوه‌ها، غلات کامل، مصرف حبوبات، مغز دانه‌ها، آجیل، محدودیت مصرف قندهای ساده، شیرینی‌جات، چربی‌های اشباع، کاهش مصرف نمک و تنقلات شور مطالبی بیان شد.
همچنین در جشنواره غذای سالم سرای محله فروزش، به بهترین غذا ازنظر تأمین تمام گروه‌های غذایی جایزه اهدا و کلاس آموزشی نان کامل برای مراجعان برگزار شد.
در کلاس آموزشی نان کامل در خصوص تفاوت انواع نان کامل، سبوس‌دار و سفید، مزایای مصرف نان کامل مانند پیشگیری از چاقی، اضافه‌وزن، دیابت، یبوست، بیماری‌های قلبی عروقی و معایب مصرف نان‌های سفید، معایب اضافه کردن سبوس به خمیر نان مانند تولید ماده سرطان‌زای آکریل آمید، کاهش جذب آهن ورودی به دلیل عدم تخمیر اسید فیتیک موجود در سبوس، مطالبی بیان شد.

  • گروه خبری : اخبار,بهبود تغذیه,جلسات آموزشی
  • کد خبر : 281697
کلمات کلیدی
هانیه حبیبی
تهیه کننده:

هانیه حبیبی

تصاویر

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات پس زمینه
برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید