16 بهمن 1403
logo

مرکز بهداشت جنوب تهران

دانشگاه علوم پزشکی تهران

  • تاریخ انتشار : 1401/03/23 - 10:09
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 140
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری جشنواره غذا با رویکرد غذاهای مؤثر در تقویت سیستم ایمنی در پیشگیری از کرونا در مرکز خدمات جامع سلامت قمر بنی‌هاشم

کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت قمر بنی‌هاشم جشنواره غذای سالم را با رویکرد غذاهای مؤثر در تقویت سیستم ایمنی در پیشگیری از کرونا را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، این جشنواره غذا و کلاس آموزشی با رویکرد غذاهای مؤثر در تقویت سیستم ایمنی در پیشگیری از کرونا روز شنبه 21 خرداد 1401 برای کارکنان مرکز خدمات جامع سلامت قمر بنی‌هاشم برگزار شد.
در این برنامه الهام رجالی پور، کارشناس واحد بهبود تغذیه این مرکز در خصوص مواد غذایی مؤثر در تقویت سیستم دفاعی بدن مطالبی را بیان و در ادامه جشنواره غذا برگزار شد و در انتها نیز به یک نفر از کارکنان این مرکز که غذاهایی با رویکرد موردنظر آماده کرده بود جایزه ایی اهدا شد.



  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 213839
کلمات کلیدی
نگار  دیوبندی
تهیه کننده:

نگار دیوبندی

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات پس زمینه
برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید