برگزاری جلسه آموزشی تغذیه در پیشگیری از کرونا به مناسبت هفته بسیج تغذیه در مرکز بهداشت جنوب تهران
واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران کلاس آموزشی تغذیه در پیشگیری از کرونا را برای مدیران و والدین برگزار کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، این جلسه با توجه به نقش تغذیه در تقویت سیستم ایمنی و پیشگیری از ابتلا به بیماری کووید 19 روز یکشنبه ۲۱ دی ۹۹ برای ۳۰۰ تن از مدیران و والدین دانش آموزان منطقه 16 و 17 برگزار شد.
در این جلسه آرزو چراغی، کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران در مورد چهار گروه اصلی مواد غذایی و بشقاب غذای سالم، اهمیت مصرف ریزمغذیها ازجمله ویتامین آ، ث، روی و خصوصاً ویتامین دی، نقش مهم پروتئین سفیده تخممرغ مطالبی را بیان کرد.
وی در ادامه بر عدم مصرف قند، شکر، شکلات، فست فود، غذاهای چرب و سرخکرده تأکید کرد.
ارسال نظر