برگزاری وبینار آموزشی تغذیه در بیماری سل در مرکز بهداشت جنوب تهران
واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران با همکاری واحد پیشگیری و مبارزه با بیماریهای مرکز بهداشت جنوب تهران وبینار آموزشی تغذیه در بیماری سل را برگزار کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، انسیه تبرایی، کارشناس واحد بهبود تغذیه این مرکز روز چهارشنبه 21 مهر 1400 وبینار آموزشی تغذیه در بیماری سل را برای 22 تن از کارشناسان تغذیه مراکز تحت پوشش برگزار کرد.
وی در این جلسه به اهمیت تغذیه مناسب در درمان بیماری سل اشاره و بر نقش تغذیه نامناسب در ضعف سیستم ایمنی بدن و افزایش آسیبپذیری به عفونت، اهمیت مداخلات تغذیهای در درمان این بیماری، نقش مدیریت سو تغذیه در بهبودی این بیماران تأکید کرد.
تبرایی در ادامه در خصوص مصرف پروتئین کافی و افزایش دریافت انرژی بهمنظور حفظ وزن این افراد بهخصوص در بیمارانی که عفونت دارند، وضعیت دریافت انرژی، پروتئین، کربوهیدرات، چربی و ریزمغذیها در این افراد و شاخصهای تغذیهای که بیانکننده نیاز بیمار به بستری در بیمارستان است مطالبی را بیان کرد.
ارسال نظر