برگزاری کلاس آموزشی تغذیه در ماه مبارک رمضان در مرکز خدمات جامع سلامت شیخ احمد کافی
کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت شیخ احمد کافی کلاس آموزشی تغذیه در ماه مبارک رمضان را برگزار کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، الهه نکوئی، کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت شیخ احمد کافی روز یکشنبه 20 فروردین 1402 این کلاس آموزشی را برای میانسالان و سالمندان در مسجد امام حسن مجتبی (ع) برگزار کرد.
وی در این کلاس در خصوص پیروی از اصول تغذیه سالم بهمنظور تأمین مواد مغذی موردنیاز بدن باعث کاهش احساس گرسنگی، تشنگی و جلوگیری از کمآبی بدن، برای افراد روزهدار میشود و وعده سحری نباید حذف شود و مانند ناهار میل شود. حذف وعده سحری مقاومت فرد را در برابر گرسنگی و تشنگی کاهش میدهد.
نکویی در ادامه گفت: از مصرف غذاهای خیلی چرب و شور در وعده سحری پرهیز شود. مصرف مواد غذایی شیرین مانند زولبیا و بامیه در سحر باعث افت سریع قند خون و احساس گرسنگی در روز میشود.
همچنین در وعده افطار با یک ماده شیرین مانند خرما، کشمش یا عسل همراه با آب داغ، شیر گرم یا چای آغاز شود و از مصرف غذاهای چرب و سنگین بهعنوان شام پرهیز شود.
ارسال نظر