برگزاری کلاس آموزشی نقش تغذیه سالم در پیشگیری از کووید 19 در ستاد کل نیروی انتظامی
واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران کلاس آموزشی نقش تغذیه سالم در پیشگیری از کووید 19 را در ستاد کل نیروی انتظامی برگزار کرد.
![](/thumbnail/550-h_100/uploads/1/2020/Nov/16/chhhiuyteragh_crop.jpg)
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، این جلسه روز سهشنبه ۲۰ آبان ۹۹ برای ۷۰ تن از بانوان نیروی انتظامی کلانتریهای شهر تهران برگزار شد.
آرزو چراغی، کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران در این کلاس به نقش تغذیه در تقویت سیستم ایمنی و پیشگیری از ابتلا به بیماری کووید 19 اشاره کرد و تأثیر خواب، فعالیت بدنی و کاهش استرس در تقویت سیستم ایمنی را مهم دانست.
چراغی در ادامه بر اهمیت مصرف ریزمغذیها ازجمله ویتامین آ، ث، روی و خصوصاً ویتامین دی تأکید و نقش مهم پروتئین سفیده تخممرغ، عدم مصرف قند، شکر، شکلات، فست فود، غذاهای چرب و سرخکرده را در تقویت سیستم ایمنی مهم بیان کرد.
ارسال نظر