برگزاری کلاس آموزشی و مشاوره فردی اصول تغذیه در ماه مبارک رمضان در مرکز بهداشت جنوب تهران
واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران کلاس آموزشی و مشاوره فردی اصول تغذیه در ماه مبارک رمضان را برگزار کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، سحر خاکسار، کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز جوادیه از مراکز تحت پوشش این مرکز کلاس آموزشی و مشاوره فردی اصول تغذیه در ماه مبارک رمضان را برای مراجعان و نمازگزاران مسجد الزهرا جوادیه برگزار کرد.
وی در این کلاس در خصوص اصول تغذیه در ماه رمضان مطالبی را بیان و بر مصرف سه وعده افطار، شام و سحری و فاصله زمانی یکساعته بین افطار و شام تأکید کرد.
خاکسار در ادامه به تأمین فیبر از طریق مصرف سبزی و سالاد و محدودیت چای به دلیل مدر بودن و ایجاد تشنگی اشاره کرد و گفت: در این مدت بهتر است از مصرف غذاهای شور، چرب و تند به دلیل ایجاد تشنگی در روزهدار پرهیز شود و در ادامه به مشاوره فردی در بیماریهای قلب، عروق، دیابت و فشارخون پرداخت.
ارسال نظر