برگزاری کلاس آموزشی پیشگیری و کنترل دیابت با رعایت اصول رژیم غذایی در مرکز امام حسن مجتبی (ع)
کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت امام حسن مجتبی (ع) کلاس آموزشی پیشگیری و کنترل دیابت با رعایت اصول رژیم غذایی را برگزار کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، مهسا توکل، کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت امام حسن مجتبی (ع) از مراکز تحت پوشش این مرکز روز دوشنبه 16 آبان 1401 این کلاس آموزشی را در سرای محله خانیآباد جنوبی برای میانسالان برگزار کرد.
وی در ابتدا به تعریف دیابت، میزان قند خون نرمال، پره دیابت و دیابت پرداخت و به مهمترین عوارض دیابت مشکلات کلیوی، چشمی، عصبی و قلبی عروقی، علائم و نشانههای دیابت شامل خستگی مفرط، تکرر ادرار، تاری دید، پرخوری و پر نوشی اشاره کرد.
توکل در ادامه بر کاهش مصرف قندهای ساده، غلات بدون سبوس، نوشیدنیهای شیرین و گازدار و آبمیوهها، اعتدال در مصرف میوهها (2 تا 4 واحد روزانه)، افزایش مصرف فیبرهای غذایی سبزیها و حبوبات، کاهش مصرف سیبزمینی و ماکارانی و غذای سرخکردنی افزایش فعالیت بدنی روزانه (پیادهروی) حداقل 30 دقیقه تأکید کرد.
ارسال نظر