04 آذر 1403
logo

مرکز بهداشت جنوب تهران

دانشگاه علوم پزشکی تهران

  • تاریخ انتشار : 1402/11/21 - 10:17
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 55
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

پویش تغذیه سالم با اجرای جشنواره غذا در مرکز بهداشت جنوب تهران

کارشناسان واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران پویش تغذیه سالم و جشنواره غذا را برپا کردند.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، به مناسبت پویش تغذیه سالم (نمک کم اما یددار تصفیه‌شده و استفاده از لبنیات) شهلا ترابی کارشناس تغذیه مرکز اسماعیل‌آباد جشنواره غذا را در سرای محله اسماعیل‌آباد برگزار کرد. این جشنواره غذا بر اساس ترکیب غذایی سالم و مقوی، طعم، تزئین غذا، اقتصادی و به‌صرفه بودن غذا و نوع پخت، میزان نمک مصرفی برگزار شد و در پایان جشنواره غذا لیست غذاهای سالم و مقوی و نحوه نگه‌داری و اضافه کردن نمک آموزش داده شد.
همچنین مهسا توکل، کارشناس تغذیه مرکز امام حسن (ع) کلاس آموزشی برای نمازگزاران مسجد سیدالشهدا برگزار کرد و گفت: لبنیات کلسیم موردنیاز بدن را تأمین و از بروز اختلالات و ضایعات استخوانی پیشگیری می‌کند و مصرف کافی آن در کودکان و نوجوانان نیز باعث رشد قدی آن‌ها می‌شود، لبنیات همچنین بهترین منبع انواع ویتامین‌ها ازجمله ویتامین های A و ویتامین‌های گروه B هستند و مهشید آقاسی، کارشناس تغذیه مرکز شهید احمدی کلاس آموزشی برای کودکان پیش‌دبستانی سرای محله بلورسازی برگزار کرد و در این کلاس آموزشی در خصوص شیر و لبنیات که بهترین منبع کلسیم است مطالبی را بیان کرد و گفت: و برای جذب بهتر کلسیم باید انواع شیر و لبنیات کم‌چرب مصرف شود و کودکان روزانه 2 لیوان از محصولات لبنی باید دریافت نمایند و در صورت عدم تمایل به شیر می‌توانند آن را به‌صورت شیر برنج یا فرنی و ... مصرف کنند و مصرف شیرهای مخلوط شده با کاکائو یا انواع شیرهای مخلوط با میوه‌ها یا شیر قهوه و ... در کودکان باید محدود شود چون دارای قند اضافه است که می‌تواند باعث افزایش خطر چاقی در کودکان می‌شود.

 

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 258938
کلمات کلیدی
نگار دیوبندی
تهیه کننده:

نگار دیوبندی

تصاویر

تنظیمات پس زمینه
برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید