برچسب سلامت روان و اعتیاد

با حضور معاون مرکز بهداشت جنوب تهران نشست کارشناسان بهداشت حرفه‌ای شاغل در صنایع تحت پوشش این مرکز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت جنوب تهران، در این جلسه که روز چهارشنبه 21 آذر 97 در سالن اجتماعات امام رضا (ع) مرکز بهداشت برگزار شد، ابراهیم بلالی، معاون مرکز اهداف جلسه را بیان کرد.
در ادامه مهندس میراسماعیلی، کارشناس مسئول واحد بهداشت حرفه‌ای این مرکز مطالبی را پیرامون اقدامات کارشناسان و گزارش‌های دریافتی و در ادامه یعقوبی، کارشناس مبارزه با بیماری‌ها موضوع پیشگیری و کنترل HIV را ارائه کردند.
همچنین مهندس پری آذر، کارشناس بهداشت حرفه‌ای معاونت بهداشت دانشگاه مبحث آنالیز وظایف در ارگونومی و برگه‌های آماری مربوطه را توضیح داد و در پایان تقی زاده و یعقوبی کارشناسان واحد مبارزه با بیماری‌ها ضمن پاسخگویی به سؤالات و مشاوره، تست سریع HIv را برای داوطلبان حاضر انجام دادند.

فایل ها