برگزاری جلسه آموزشی مرکز بهداشت جنوب تهران با موضوع اقدامات پس از واکسیناسیون کرونا در معاونت شهرداری
واحد آموزش بهداشت با همکاری واحد پیشگیری و مبارزه با بیماریهای مرکز بهداشت جنوب تهران جلسه آموزشی اقدامات پس از واکسیناسیون کرونا را در معاونت اجتماعی فرهنگی شهرداری مناطق 11 و 17 برگزار کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، این جلسه آموزشی روز شنبه 15 آبان 1400 برای کارکنان و مسئولان خانههای سلامت معاونت اجتماعی فرهنگی شهرداری مناطق 11 و 17 برگزار شد.
سمیه مسلیمان، کارشناس واحد پیشگیری و مبارزه با بیماریهای مرکز بهداشت جنوب تهران در مورد نقش مصرف مواد غذایی مناسب قبل و پس از واکسیناسیون کووید 19 برای کاهش عوارض واکسن مطالبی را بیان و به عوارض ناشی از تزریق واکسنها و راهکار کاهش آن اشاره کرد.
ارسال نظر