برگزاری کلاس آموزشی تغذیه مناسب ماه مبارک رمضان در ایام کرونا
واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران کلاس آموزشی تغذیه مناسب ماه مبارک رمضان در ایام کرونا را برگزار کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، زینب زینالدینی، کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز بخش نوشش این مرکز کلاس آموزشی تغذیه مناسب ماه مبارک رمضان در ایام کرونا را برای میانسالان، سالمندان، بیماران مبتلابه فشارخون، دیابت و چربی خون را در مسجد و پایگاه بسیج والعصر هزار دستگاه نازیآباد برگزار کرد.
وی در این جلسه به رعایت شرایط ویژه تغذیه سالم در ایام روزهداری اشاره کرد و گفت: روزهداری نهتنها عارضهای در افراد سالم ایجاد نمیشود بلکه سبب تقویت ایمنی بدن و کاهش پاسخهای التهابی زیانبار و بهبود پاسخگویی بدن به واکسن کرونا میشود و تمامی افراد با رعایت نکات بهداشتی و تغذیهای میتوانند روزهبگیرند.
زینالدینی در این جلسه افزود: مصرف غذاهای چرب، پر ادویه و پرنمک در وعده سحری و افطار یا شام علاوه بر ایجاد تشنگی باعث تضعیف سیستم ایمنی میشود و بر عدم مصرف مواد قندی و بسیار شیرین مانند زولبیا، بامیه، حلوا، شلهزرد و شیرینیها در وعده سحری و افطار تأکید کرد.
ارسال نظر