برگزاری کلاس آموزشی مرکز بهداشت جنوب تهران با موضوع تأثیر تغذیه در کاهش استرس و اضطراب
کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران کلاس آموزشی را با موضوع تأثیر تغذیه در کاهش استرس و اضطراب را برگزار کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران کلاس آموزشی را با موضوع نقش تغذیه در کاهش استرس و اضطراب را برای 74 تن از دانشجویان دانشگاه باهنر برگزار کرد.
مینا سپهر، کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز شهید واحدی در ابتدا به تعریف استرس پرداخت و گفت: استرس حالتی است که در آن هرگاه فشاری بر شخصی وارد شود واکنشی در او ایجاد میشود که میتواند علائم جسمی، روانی یا اجتماعی داشته باشد که به این واکنش غیراختصاصی استرس میگویند.
سپس به تأثیر املاح معدنی مؤثر در کاهش استرس مانند ویتامین D، روی، آهن، ویتامینهای گروه B، اسیدهای چرب، امگا 3 و منیزیوم و ... اشاره کرد.
ارسال نظر