برگزاری کلاس آموزش مجازی تأثیر تغذیه در پیشگیری از کرونا در مرکز بهداشت جنوب تهران
واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران کلاس آموزش تأثیر تغذیه در پیشگیری از کرونا را برگزار کرد.
![](/thumbnail/550-h_100/uploads/1/2020/Nov/30/tatatabar_crop.jpg)
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، این جلسه با همکاری مسئول بهداشت آموزشوپرورش منطقه 19 روز سهشنبه 4 آذر 99 برای 106 تن از اولیا دانش آموزان پایه ششم با اسکایی روم برگزار شد.
انسیه تبرایی، کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران در خصوص نقش تغذیه در دوران کرونا، استفاده از 4 گروه اصلی مواد غذایی در وعدههای غذایی روزانه، نقش تغذیه در ارتقا سیستم ایمنی بدن، اهمیت تأمین ویتامین D در گروههای مختلف سنی مطالبی را ارائه کرد.
ارسال نظر