.آموزش نظام مراقبت و گزارش دهی بیماری‌های واگیر در درمانگاه‌های تحت پوشش مرکز بهداشت جنوب تهران

• تاریخ انتشار : 1402/06/05 - 11:01

کارشناس واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های مرکز بهداشت جنوب تهران از آموزش نظام مراقبت و گزارش دهی بیماری‌های واگیر خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، محمدرضا یعقوبی، کارشناس واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های این مرکز گفت: به‌منظور آموزش نظام مراقبت و گزارش دهی بیماری‌های واگیر به کنترل عفونت از درمانگاه شهید حیدری و ابوریحان بازدید انجام شد.
سید علیرضا صادقی طباطبایی، مراقب سلامت و کارشناس مبارزه با بیماری‌ها مرکز بهداشت جنوب تهران پس از بازدید از درمانگاه شهید حیدری تأمین اجتماعی جلسه‌ای با افخمی، مسئول کنترل عفونت درمانگاه برگزار کرد و در خصوص نظام مراقبت بیماری‌های واگیر نظیر بیماریابی سل، التور، بیماری‌های مشترک بین انسان و حیوان، بیمارهای آمیزشی و... و گزارش دهی بیماری‌های واگیر مطالبی را آموزش داد.
وی همچنین از درمانگاه ابوریحان بازدید کرد و جلسه‌ای را با جورابلو، مسئول کنترل عفونت درمانگاه برگزار کرد و آموزش‌های لازم در مورد نظام مراقبت بیماری‌های واگیر و گزارش دهی بیماری‌های واگیر داده شد.