.برگزاری جلسه توجیهی دانشجویان تغذیه واحد علوم تحقیقات در مرکز بهداشت جنوب تهران

• تاریخ انتشار : 1402/04/20 - 08:53

کارشناس مسئول واحد آموزش بهداشت مرکز بهداشت جنوب تهران مرکز بهداشت جنوب تهران جلسه توجیهی دانشجویان تغذیه واحد علوم تحقیقات را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، جلسه آموزشی توجیهی دانشجویان کارشناسی تغذیه دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات به‌صورت مجازی از طریق اسکای روم برگزار شد.
در ابتدا فرحناز ثابتی کارشناس مسئول واحد آموزش بهداشت در خصوص نحوه ارزشیابی دانشجویان و موارد مندرج در فرم ارزشیابی مطالبی را بیان و از دانشجویان درخواست کرد در انجام برنامه آموزشی در مرکز و سازمان‌های بین بخشی و تولید رسانه آموزشی با کارشناسان مرکز سلامت همکاری کنند.
در ادامه آرزو چراغی کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه، آموزش‌های لازم را در خصوص برنامه‌های واحد بهبود تغذیه در سطح مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاه‌های سلامت و جامعه مطالبی را بیان کرد و به طرح‌های اجرایی در واحد بهبود تغذیه شامل طرح مکمل یاری و غیره اشاره و شرح وظایف دانشجویان را ارائه کرد.