.پیام تبریک رئیس مرکز بهداشت جنوب تهران به مناسبت فرارسیدن سال نو 1403

• تاریخ انتشار : 1402/12/28 - 10:20

.پیام تبریک رئیس مرکز بهداشت جنوب تهران به مناسبت فرارسیدن سال نو 1403

دکتر محمدرضا سلمانی، در پیامی فرارسیدن نوروز 1403 و ماه مبارک رمضان را تبریک گفت.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، دکتر محمدرضا سلمانی ندوشن، رئیس مرکز بهداشت جنوب تهران در پیامی فرارسیدن نوروز 1403 و ماه مبارک رمضان را تبریک گفت.
متن پیام به شرح زیر است:
 بسمه‌تعالی
آن‌همه ناز و تنعم که خزان می‌فرمود
 عاقبت در قدم باد بهار آخر شد. لسان‌الغیب
بهار یکی از باشکوه‌ترین جلوه‌های رحمانی در جهان هستی است که می‌توان با تماشای آن جمال پروردگار متعال را به تماشا نشست، فصلی نو که طبیعت ردای شکوفه بر تن می‌کند و انسان‌ها را به مهرورزی، گره‌گشایی و هم‌گرایی فرامی‌خواند.
عید سعید نوروز و آغاز سال نو را به جامعه دانشگاه علوم پزشکی تهران به‌ویژه کارکنان مرکز بهداشت جنوب تهران که برای حفظ سلامت جامعه تلاش می‌کنند، تبریک و تهنیت عرض می‌نمایم و امیدوارم در پرتو الطاف بیکران خداوند متعال همیشه شاد؛ سلامت و موفق باشید.