آموزش نخستین کارگاه طب ایرانی آبشاری در مرکز بهداشت جنوب تهران

• تاریخ انتشار : 1403/01/19 - 09:20

آموزش نخستین کارگاه طب ایرانی آبشاری در مرکز بهداشت جنوب تهران

کارشناس مسئول واحد سلامت خانواده مرکز بهداشت جنوب تهران از برگزاری نخستین کارگاه طب ایرانی آبشاری خبر داد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، دکتر زهرا طالبی، کارشناس مسئول واحد سلامت خانواده، پزشک مسئول سلامت خانواده و mph سالمندی این مرکز گفت: نخستین کارگاه طب ایرانی آبشاری برای مسئولان آموزش بهداشت مراکز خدمات جامع سلامت و پایگاه‌های سلامت در سالن جلسات ستاد برگزار شد.
وی در ادامه افزود: به‌منظور توانمندسازی کارکنان سیستم بهداشتی اولین جلسه آبشاری آموزش طب ایرانی در راستای جوانی جمعیت و ادغام طب ایرانی در سیستم بهداشتی برگزار شد و افزود: حفظ سلامت بیمار در طب ایرانی اولویت اول پزشک است و درمان وظیفه دوم دارد و به علل و عوامل سالم بودن که شامل آب‌وهوا، حرکت و سکون، خواب‌وبیداری، طعام و شراب، استفراغ و احتباس و اعراض نفسانی اشاره کرد.
همچنین در خصوص تغذیه، خواب، بیداری، ورزش دوران بارداری، شیردهی مادران، جوانان، نوجوانان، مراقبت غذایی نوزادان و کودکان و سالمندان مطالبی را ارائه کرد.