اجرای برنامه آموزش تغذیه سالم کودکان در مرکز اکبرآباد به مناسبت هفته‌ی ملی بسیج تغذیه

• تاریخ انتشار : 1401/10/28 - 09:18

کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت اکبرآباد کلاس آموزشی تغذیه سالم کودکان را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، کوثر خان بابایی، کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت اکبرآباد از مراکز تحت پوشش روز چهارشنبه 28 دی 1401 کلاس آموزشی را برای کودکان 3 تا 6 سال در سرای محله اعتماد برگزار کرد.
در این جلسه آموزش‌هایی با عنوان مضرات تنقلات ناسالم با ارائه نقاشی و بازی به کودکان 3 تا 6 سال داده و به لزوم مصرف میان وعده‌های سالم تأکید شد.
همچنین در این جلسه به حذف مصرف فست فودها و چیپس، پفک، استفاده کمتر از بیسکوییت، کیک‌ها و استفاده بیشتر از میوه‌جات و غذاهای خانگی اشاره شد.