• تاریخ انتشار : 1402/10/05 - 10:20

کارشناس واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس از اجرای طرح پویش ملی دیابت و فشارخون در مدارس خورشید ولایت، زعیم، المهدی، چمران و سعیدی مناطق 10 و 19 آموزش‌وپرورش خبر داد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، زهرا شاقلانی پور، کارشناس واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس این مرکز گفت: با همکاری واحد گسترش و بیماری‌های مرکز بهداشت جنوب تهران و در راستای اجرای طرح پویش ملی فشارخون و دیابت روز یکشنبه 3 دی 1402 مراقبان سلامت مرکز بهداشت جنوب تهران در مدارس منطقه 10 و 19 حضور پیدا کردند و غربالگری را انجام دادند.
در اجرای این طرح آیدا ریاضی، مراقب سلامت پایگاه یک مرکز 14 معصوم در مدارس خورشید ولایت، زعیم، المهدی، چمران در منطقه 10 و فاطمه نظام مراقب سلامت پایگاه 2 دادوش در مدرسه سعیدی در منطقه غربالگری فشارخون و دیابت را برای 103 تن از کارکنان و معلمان مدارس انجام دادند.
توضیح اینکه افراد در معرض خطر به مرکز تحت پوشش ارجاع داده شدند.