اجرای طرح پویش ملی فشارخون و دیابت درمدارس بنت الهدی، نورفرهنگ و فردوسی

• تاریخ انتشار : 1402/11/01 - 10:31

اجرای طرح پویش ملی فشارخون و دیابت درمدارس بنت الهدی، نورفرهنگ و فردوسی

واحد سلامت نوجوانان ، جوانان و مدارس مرکز بهداشت جنوب تهران از اجرای طرح پویش ملی فشارخون و دیابت درمدارس بنت الهدی، نورفرهنگ و فردوسی خبر داد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، بهجت رشیدی، کارشناس واحد سلامت نوجوانان ، جوانان و مدارس این مرکز گفت: طرح پویش ملی فشارخون و دیابت بارویکرد پیشگیری از بیماریهای غیر واگیر  در روزهای چهارشنبه و شنبه 27 و 30 دی 1402 برای 100 تن از کارکنان مدارس و والدین مدارس بنت الهدی، نورفرهنگ و فردوسی اجرا شد.
وی در ادامه افزود: با هماهنگی زهرا بحری ، کارشناس سلامت و پیشگیری اموزش وپرورش منطقه 17 و به منظورحفظ و ارتقای سواد بهداشت و سلامت گروه هدف، اقدام به انجام تست قند برای گروه هدف و اندازه گیری فشارخون برای تمامی افراد بالای 18 سال کردیم و اعظم آزادی فر، امینه اعلایی نژاد و نازنین زینب بیات از مرکز خدمات جامع سلامت شهید احمدی دراین پویش همکاری داشتند.
رشیدی در ادامه گفت: سبک زندگی سالم و پیشگیری از فشارخون آموزش داده شد.