ارائه خدمات سلامت‌محور مرکز بهداشت جنوب تهران به ساکنان منطقه عبدل‌آباد به مناسبت هفته سلامت

• تاریخ انتشار : 1401/02/26 - 09:55

واحد آموزش بهداشت با همکاری واحد گسترش مرکز بهداشت جنوب تهران و شهرداری منطقه 19 خدمات سلامت‌محور را به ساکنان محله عبدل‌آباد ارائه کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، ایستگاه اطلاع‌رسانی برای ارائه خدمات سلامت‌محور روز شنبه 24 اردیبهشت در مترو عبدل‌آباد برپا شد.
در این برنامه پزشک، کارشناسان سلامت روان، تغذیه، مامایی و مراقبان سلامت مراکز خدمات جامع سلامت شاه‌آبادی، آیت، اسماعیل‌آباد، دادوش و امام صادق (ع) حضورداشته و به ارائه خدمات سلامت پرداختند.
 در این ایستگاه مراجعان توسط پزشک حاضر در ایستگاه معاینه می‌شد و مشاوره سلامت روان، تن‌سنجی، محاسبه شاخص توده بدنی و ارائه مشاوره تغذیه، مشاوره مامایی و فرزند آوری به واجدان شرایط انجام شد و مراقبان سلامت سنجش قند خون و فشارخون مردم حاضر در ایستگاه را انجام دادند.