بازدید ناظر وزارت بهداشت از مراکز و پایگاه‌های مرکز بهداشت جنوب تهران برای طرح واکسیناسیون اتباع

• تاریخ انتشار : 1401/10/19 - 11:13

ناظر وزارت بهداشت از اجرای طرح واکسیناسیون اتباع در منطقه تحت پوشش مرکز بهداشت جنوب تهران بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، دکتر زینلی، ناظر وزارت بهداشت با همراهی رضی آبادی، کارشناس بیماری‌های قابل‌پیشگیری با واکسن معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر احد گوارا، کارشناس مسئول و محمدرضا یعقوبی، کارشناس واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های مرکز بهداشت جنوب تهران روز سه‌شنبه 13 دی 1401 از دو مرکز خدمات جامع سلامت اسماعیل‌آباد و دادوش بازدید کردند.
بعد از بررسی مستندات در ستاد این گروه به‌منظور بررسی و نظارت طرح به مراکز اسماعیل‌آباد و دادوش مراجعه کردند و به بررسی و تکمیل چک‌لیست و مصاحبه با اتباع حاضر در مرکز پرداختند.
توضیح اینکه دکتر زینلی از طرح ابتکاری مرکز اسماعیل‌آباد برای توزیع پرل ویتامین A ابراز خوشنودی کرد.