بازدید کارشناسان واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران از برنامه غذایی و پایش رشد کودکان بهزیستی

• تاریخ انتشار : 1401/04/28 - 08:24

کارشناسان واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران از برنامه غذایی و پایش رشد کودکان بهزیستی (رضوان رویش) بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، مبینا میرزایی و ملیحه جعفری، کارشناسان واحد بهبود تغذیه این مرکز روز شنبه 25 تیر 1401 سپس از حضور در بهزیستی رضوان رویش، مربیان بهزیستی و کودکان 4 تا 8 ساله را آموزش دادند.
ابتدا بازدیدی از این مرکز انجام شد و بر و در خصوص برنامه ایران اکو چاقی و اضافه‌وزن در کودکان و انجام فعالیت بدنی روزانه مطالبی را بیان کردند و سپس پایش رشد قدی و وزن کودکان انجام شد.
کارشناسان واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران بر اینکه کودکان بهزیستی بیشتر دچار کمبود وزن برای آن‌ها مکمل مولتی‌ویتامین، استفاده از جوانه گندم، ماست، تخم‌مرغ، شیر و عسل در برنامه غذایی تجویز کردند.
در این جلسه مقرر شد به‌صورت فصلی پایش قد و زن انجام شود و در پایان پس از برگزاری مسابقه بین کودکان، جوایزی در بین کودکان توزیع کردند.