برپایی ایستگاه سلامت به‌صورت اتوبوس سیار در محلات کم برخوردار در مرکز بهداشت جنوب تهران

• تاریخ انتشار : 1402/09/08 - 13:05

واحد آموزش بهداشت با همکاری اداره سلامت شهرداری منطقه 19، ایستگاه سلامت را به‌صورت اتوبوس سیار در محلات کم برخوردار محدوده خلازیر و کوره‌های آجرپزی برپا کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، اعظم شجاع، کارشناس واحد آموزش بهداشت این مرکز گفت: به مناسبت پویش ملی سلامت (غربالگری دیابت و فشارخون)، واحد آموزش بهداشت این مرکز با همکاری اداره سلامت شهرداری منطقه 19، خدمات سلامت رایگان را روز یکشنبه 5 آذر 1402 در اتوبوس سیار در مناطق کم برخوردار محدوده خلازیر و کوره‌های آجرپزی ارائه کرد.
در این اتوبوس سیار، فاطمه سیفی، مراقب سلامت مرکز خدمات جامع سلامت امام صادق (ع) و فریبا محمدی، مراقب سلامت مرکز خدمات جامع سلامت اسماعیل‌آباد به غربالگری فشارخون، قند خون و تن‌سنجی مراجعان پرداختند.
 همچنین زهرا اله یاری، کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت امام صادق (ع) به انجام مشاوره تغذیه پرداخت و به سؤالات مراجعان پاسخ داد.