برپایی غرفه غربالگری فشارخون، مشاوره تغذیه و مشاوره سلامت روان در مرکز شهید احمدی

• تاریخ انتشار : 1400/10/22 - 10:29

واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران به مناسبت بسیج ملی تغذیه، غرفه غربالگری فشارخون، مشاوره تغذیه و مشاوره سلامت روان را برپا کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، غرفه غربالگری فشارخون، مشاوره تغذیه و مشاوره سلامت روان به مناسبت بسیج ملی تغذیه 15 تا 30 دی روز سه‌شنبه 21 دی 1400 در پایگاه بسیج جندالله برای 70 تن سالمندان، میان‌سالان و جوانان محله زمزم و زهتابی بر پا شد.
مهشید آقاسی کارشناس ارشد تغذیه مرکز شهید احمدی در این غرفه به مشاوره درزمینهٔ های چاقی، دیابت، فشارخون و چربی خون پرداخت و برنامه غذایی و توصیه‌هایی به مراجعان ارائه کرد.
وی در ادامه در خصوص سبک زندگی سالم و استفاده از مواد غذایی سالم مطالبی را بیان و بر تکمیل واکسیناسیون، استفاده از میوه و سبزی‌ها به دلیل دارا بودن خواص آنتی‌اکسیدانی و کاهش مصرف نمک و چربی تأکید کرد.

• کد خبر : 205754