برپایی میز خدمت سلامت برای جوانان دانشجو به مناسبت هفته سلامت 1403

• تاریخ انتشار : 1403/02/03 - 10:47

برپایی میز خدمت سلامت برای جوانان دانشجو به مناسبت هفته سلامت 1403

کارشناس واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس مرکز بهداشت جنوب تهران از برپایی میز خدمت سلامت برای جوانان دانشجو خبر داد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، بهجت رشیدی، کارشناس واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس گفت: به مناسبت هفته سلامت 1403 با هماهنگی واحد امور دانشجویی دانشکده فنی شریعتی و به‌منظور حفظ و ارتقای سواد بهداشت و سلامت گروه هدف و با رویکرد ارزیابی مقدماتی و استخراج اختلالات، مشاوره ازدواج و جوانی جمعیت میز خدمت سلامت را در دانشکده فنی دخترانه شریعتی برپا کردیم.
در این میز سلامت اعظم اکبری، مراقب سلامت مرکز شهید واحدی و کارشناس تغذیه مرکز شهید واحدی به ارائه خدمت پرداختند و 100 تن از جوانان دانشجو مورد ارزیابی قرار گرفتند و همچنین مشاوره ازدواج و جوانی جمعیت برای داوطلبان انجام شد.
توضیح اینکه رسانه‌های آموزشی اعم از پمفلت و کتابچه های آموزشی با موضوعات ازدواج، رفتار پرخطر و پیشگیری از حوادث و سوانح میان دانشجویان توزیع شد.

• گروه خبری : اخبار,بهداشت جوانان، نوجوانان و مدارس,میز خدمت