برپایی میز خدمت سلامت فشارخون و دیابت مرکز بهداشت جنوب تهران در ایستگاه مترو راه‌آهن تهران

• تاریخ انتشار : 1402/10/06 - 10:26

کارشناس واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس مرکز بهداشت جنوب تهران از برپایی میز خدمت در ایستگاه مترو راه‌آهن تهران خبر داد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، بهجت رشیدی، کارشناس واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس این مرکز گفت: در راستای طرح پویش دیابت و فشارخون به‌منظور سلامت و غربالگری افراد بالای 18 سال و حفظ و ارتقای سواد بهداشت و سلامت گروه هدف، با هماهنگی با سرپرست مرکز خدمات جامع سلامت حکیم اعتماد و شهرداری منطقه 11 اقدام به برپایی میز سلامت کردیم.
وی در ادامه افزود: در این ایستگاه زهرا رحمانی، کارشناس بهداشت حرفه‌ای مرکز حکیم اعتماد برای بیش از 100 تن تست قند خون و اندازه‌گیری فشارخون را انجام داد و افراد در معرض خطر را به مرکز تحت پوشش ارجاع داد.
توضیح اینکه در این ایستگاه پمفلت با موضوعات پیشگیری از ایدز و رفتارهای پرخطر، جوانی جمعیت و فرزند آوری، مهارت‌های اجتماعی، اصلاح شیوه زندگی، سلامت روان با رویکرد پیشگیری از افسردگی، پیشگیری از خودکشی و پیشگیری از مرگ‌ومیر توزیع شد.