برپایی میز خدمت مرکز بهداشت جنوب تهران در ادارات سلامت شهرداری تحت پوشش

• تاریخ انتشار : 1402/10/26 - 10:46

برپایی میز خدمت مرکز بهداشت جنوب تهران در ادارات سلامت شهرداری تحت پوشش

کارشناس واحد آموزش و ارتقای سلامت مرکز بهداشت جنوب تهران با همکاری واحد گسترش این مرکز میز خدمتی را در راستای غربالگری دیابت و فشارخون برپا کردند.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، فاطمه رحیمی، کارشناس واحد آموزش بهداشت و ارتقای سلامت این مرکز گفت: در راستای پویش ملی سلامت، میز خدمت را در ادارات سلامت شهرداری مناطق 10، 11، 16، 17 و 19 تهران برگزار کردیم.
وی در ادامه افزود: روز شنبه 23 دی 1402 میز خدمتی را با همکاری اداره سلامت شهرداری منطقه 11، مراقبان سلامت مرکز خدمات جامع سلامت ابن‌سینا برپا کردیم.
وی در ادامه افزود: در این میز خدمت، پور سرخوش و خضری پور مراقبان سلامت این مرکز به انجام تست قند خون و کنترل فشارخون برای بیش از 100 تن از شهروندان و کارکنان پرداختند و در این برنامه موارد مشکوک ارجاع داده و آموزشهای لازم به آنها داده شد.