برپایی میز خدمت مرکز بهداشت جنوب تهران در مسجد الهادی منطقه 10

• تاریخ انتشار : 1401/06/13 - 11:06

برپایی میز خدمت مرکز بهداشت جنوب تهران در مسجد الهادی منطقه 10

واحد آموزش بهداشت مرکز بهداشت جنوب تهران میز خدمت را در مسجد الهانی منطقه 10 برپا کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، فرحناز ثابتی، کارشناس واحد آموزش بهداشت مرکز بهداشت جنوب تهران در مسجد الهادی منطقه 10 روز دوشنبه 7 شهریور 1401 به ارائه خدمات سنجش فشارخون، تن‌سنجی، تست قند خون و مشاوره پرداخت.
وی در ادامه گفت: در پی اجرای طرح توانمندسازی محلات کمتر برخوردار در منطقه ده با همکاری دبیرخانه ستاد هماهنگی این طرح در منطقه ده، برنامه‌ای به‌منظور خدمت‌رسانی به عموم مردم در مسجد الهادی برگزار شد.
در این برنامه، ساناز ورقایی، مراقب سلامت پایگاه سلامت شماره 3 مرکز 14 معصوم به ارائه خدمات سنجش فشارخون، تن‌سنجی، تست قند خون و مشاوره پرداخت و دکتر مهسا کتیرا، پزشک مرکز خدمات جامع سلامت میثم، ویزیت رایگان را برای حاضران و متقاضیان انجام داد.