برپایی نمایشگاه و میز سلامت جوانان مرکز بهداشت جنوب تهران به مناسبت هفته سلامت و جوانی جمعیت

• تاریخ انتشار : 1402/02/23 - 10:18

واحد سلامت نوجوانان جوانان و مدارس مرکز بهداشت جنوب تهران نمایشگاه و میز سلامت جوانان را به مناسبت به مناسبت هفته سلامت و جوانی جمعیت برپا کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، بهجت رشیدی، کارشناس واحد سلامت نوجوانان جوانان و مدارس این مرکز از برپایی نمایشگاه و میز سلامت جوانان در مرکز آموزش عالی شهید باهنر –دانشگاه فرهنگیان خبر داد.
در راستای حفظ و ارتقای سلامت جوانان در تمامی ابعاد جسمی، روانی، اجتماعی این نمایشگاه با انجام فعالیت‌هایی از قبیل انجام تست قند خون، اندازه‌گیری فشارخون، برگزاری مسابقه جوانی جمعیت، توزیع نمادین پرل ویتامین دی، توزیع پمفلت با موضوعات جوانی جمعیت و فرزند آوری، پیشگیری از رفتارهای پرخطر، سلامت روان بارویکرد پیشگیری از افسردگی، پیشگیری از خودکشی و پیشگیری از مرگ‌ومیر برپا شد.
 در این نمایشگاه دکتر مرضیه سرابی (کارشناس مسئول واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس) در رابطه با فرزند آوری آموزش داد و رشیدی کارشناس این واحد و مراقبان سلامت مرکز 31 حضورداشته و به ارائه فعالیت‌ها پرداختند.
توضیح اینکه پمفلت شهاب در راستای جذب سفیر سلامت جوانان دانشجو توزیع شد.

• گروه خبری : اخبار,جوانی جمعیت