برگزاری. جلسه کمیته بین بخشی مرکز بهداشت جنوب تهران به مناسبت روز ملی و هفته جوان

• تاریخ انتشار : 1400/12/24 - 11:07

کارشناس مسئول واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس مرکز بهداشت جنوب تهران جلسه کمیته بین بخشی را به مناسبت روز ملی و هفته جوان برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، دکتر مرضیه سرابی، کارشناس مسئول واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس این مرکز به مناسبت 23 اسفند و ولادت حضرت علی‌اکبر (ع) و روز ملی و هفته جوانان (21 تا 27 اسفند) و به‌منظور حفظ و ارتقای سلامت اجتماعی جوانان دانشجو در شرایط بحرانی بیماری کووید 19 و او میکرون روز چهارشنبه 18 اسفند 1400 جلسه‌ای را برای 4 تن از نماینده دانشگاه‌ها ی تحت پوشش برگزار کرد.
وی در این جلسه به اهمیت سلامت دانشجویان در تمامی ابعاد جسمی، روحی و عاطفی اشاره کرد و گفت: بسته‌های آموزشی جوانان شامل کتاب و سی‌دی‌های آموزشی با عناوین ازدواج شاد، پایدار، کتاب و پمفلت پیشگیری از مرگ‌ومیر بارویکرد پیشگیری از حوادث جاده‌ای و چهارشنبه‌سوری و همچنین بنر معرفی هفته سلامت جوانان 1400 به‌منظور نصب در سر در دانشگاه‌ها و خوابگاه‌های دانشجویی در اختیار آقای سلحشور (مسئول روابط عمومی دانشگاه شاهد) قرار گرفت.
توضیح اینکه در این جلسه بر تزریق نوبت سوم واکسن کرونا تأکید شد.