برگزاری جشن روز بهداشت محیط مرکز بهداشت جنوب تهران 1402

• تاریخ انتشار : 1402/07/10 - 09:03

برگزاری جشن روز بهداشت محیط مرکز بهداشت جنوب تهران 1402

واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت جنوب تهران جلسه فصلی را با آموزش دستورالعمل‌ها و بخشنامه‌های جدید برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، جلسه‌ فصلی بهداشت محیط این مرکز با حضور کارشناسان بهداشت محیط مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی در سالن جلسات امام رضا (ع) برگزار شد و در ابتدا مهندس طاهره آزمون، کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت جنوب تهران مطالبی را در خصوص دستورالعمل‌ها، بخشنامه‌های جدید، مشکلات و مسائل مربوط به واحد را ارائه کرد.
در ادامه کارشناسان ستادی نیز برنامه‌های جاری را مجدداً با همکاران هماهنگ کردند و در ادامه مهندس کشاورز کارشناس بهداشت محیط در خصوص نحوه بازدید از بیمارستان و مراکز درمانی مطالبی را آموزش داد و در پایان به سؤالات همکاران پاسخ داده شد.
در ادامه جلسه جشن روز جهانی بهداشت محیط برگزار شد و مراسم بازنشستگی مهندس طباطبایی نیز برگزار شد.