برگزاری جلسه آموزشی استرس حرارتی و نحوه کار با دستگاه WBGT در مرکز بهداشت جنوب تهران

• تاریخ انتشار : 1402/04/21 - 11:33

واحد بهداشت حرفه‌ای مرکز بهداشت جنوب تهران جلسه آموزشی استرس حرارتی و نحوه کار با دستگاه WBGT را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، این جلسه روز دوشنبه 19 تیر 1402 با حضور کارشناسان واحد بهداشت حرفه‌ای مراکز تحت پوشش در سالن جلسات ستاد برگزار شد.
در این جلسه مهندس سید عبدالله میر اسماعیلی، کارشناس مسئول واحد بهداشت حرفه‌ای این مرکز از اقدامات خوب همکاران قدردانی کرد و در خصوص آمار طرح تشدید، تکمیل فرم بازرسی ،اقدامات قانونی در خصوص بیمارستان‌ها و درمانگاه‌ها ، اقدامات لازم در خصوص واحدهای  معرفی‌شده به مراجع قضایی در سال مطالبی را بیان کرد و به آموزش پرتوها با تأکید بر لیزر پرداخت.
در ادامه مهندس حسن کریمی کارشناس مسئول بهداشت حرفه‌ای معاونت بهداشت دانشگاه در خصوص  استرس حرارتی و نحوه کار با دستگاه WBGT را آموزش داد .
توضیح اینکه در پایان جلسه  دکتر علی کریمی عضو هیئت‌علمی دانشکده بهداشت در خصوص تهویه صنعتی  مطالبی را آموزش داد.