برگزاری جلسه آموزشی و اطلاع‌رسانی پویش ملی سلامت مرکز بهداشت جنوب تهران در اداره کل غله

• تاریخ انتشار : 1402/09/04 - 12:30

کارشناس مسئول واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های مرکز بهداشت جنوب تهران جلسه آموزشی و اطلاع‌رسانی پویش ملی سلامت را در اداره کل غله برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، دکتر مریم ملکی، کارشناس مسئول واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های این مرکز روز چهارشنبه 1 آذر 1402 جلسه آموزشی و اطلاع‌رسانی پویش ملی سلامت را در اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان تهران برای کارکنان این اداره برگزار کرد.
وی در این جلسه به اجرای پویش ملی سلامت در سطح کشور اشاره کرد در ابتدا در خصوص بیماری فشارخون، انواع، علل، راهکارهای پیشگیری و کنترل بیماری مطالبی را بیان کرد و در ادامه بر پیشگیری از بیماری دیابت تأکید کرد و راهکارهایی را ارائه داد.
در پایان طرز صحیح گرفتن فشارخون برای حاضران به‌صورت عملی آموزش داده شد.