برگزاری جلسه آموزش آبشاری بلوغ، بلوغ و سلامت نوجوانی در مرکز بهداشتت جنوب تهران به مناسبت هفته سلامت

• تاریخ انتشار : 1402/02/18 - 11:56

کارشناس مسئول واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس مرکز بهداشت جنوب تهران جلسه آموزش آبشاری بلوغ، بلوغ و سلامت نوجوانی را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، دکتر مرضیه سرابی، کارشناس مسئول واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس این مرکز گفت: با هماهنگی آموزش‌وپرورش منطقه 11 روز چهارشنبه 13 اردیبهشت 1402 کلاس آموزشی بلوغ، بلوغ و سلامت نوجوانی برای دانش آموزان پایه هفتم دبیرستان دوره اول کوثر منطقه 11 برگزار شد.
در این جلسه ابتدا مطالبی در خصوص بلوغ و تغییرات در رفتار و احساس نوجوان در دوران بلوغ، علائم بلوغ جسمانی دختران، تغییرات روانی و رفتاری، تغییرات فکری و بلوغ اجتماعی و... مطالبی را بیان کرد.
سپس مسابقه از مطالب مطروحه برگزار شد و به 5 نفر برتر جوایزی اهدا شد و لازم به ذکر است تعداد 10 کتاب بهداشت بلوغ به دفتر مدیریت برای مطالعه دانش آموزان و والدین اهدا شد.